Tài liệu Tiếng anh chuyên ngành công nghệ hóa học, công nghệ thực phẩm và công nghệ sinh học

Thảo luận trong 'Sinh Học' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    170
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    TIẾNG ANH CHUYÊN NGÀNH CÔNG NGHỆ HÓA HỌC, CÔNG NGHỆ THỰC PHẨM VÀ CÔNG NGHỆ SINH HỌC

    CONTENT

    Page number

    Introduction 2



    PART 1: THE BASIC UNITS . 7

    Unit 1: Chemistry and Its Branches 8

    Unit 2: Hydrogen 10

    Unit 3: Water 12

    Unit 4: Classification of Matter 14

    Unit 5: Solutions 16

    Unit 6: Isolation and Purification of Substances 18

    Unit 7: The Rate of Chemical Reactions 20

    Unit 8: Hydrocarbons 22

    Unit 9: Equipments of Chemical Laboratory 25

    Unit 10: Chemical Nomenclature 27

    Unit 11: Water treatment 29

    Unit 12: Types of Reactors 32

    Unit 13: Relationship of Chemical Industry to Other Industries 34

    Unit 14: Inventories 36

    Unit 15: The Laboratory Notebook 37

    Unit 16: Study Outline of Chemistry 40

    Unit 17: Sewage Treatment 44

    Unit 18: Safety in the Laboratory 47

    Unit 19: Chemical Engineering 48

    Unit 20: Gas Manufacture 50

    Unit 21: Sulfuric Acid 52

    Unit 22: Glass 54

    Unit 23: Rapid method of Determination of Potassium in Minerals 56

    Unit 24: The use of Radioactive Elements as Tracers 58

    Unit 25: Acetone 60

    Unit 26: Acetic acid 62

    Unit 27: M- Bromonitrobenzene 64

    Unit 28: Synthetic Rubber 66

    Unit 29: Classification of Fuels 68

    Unit 30: Petroleum 70

    Unit 31: Main Biological Molecules 72

    Unit 32: Study Outline of Microorganisms 75

    Unit 33: Food Manufacture and Nutrition 80

    Unit 34: Jellies, Jams, Preserves, Marmalades and Fruit butters 83

    Unit 35: The Importance of Biotechnology 85

    Unit 36: The Development Strategy of a Microbial Process 88

    Unit 37: Bioreactor 92

    Unit 38: Ethyl Alcohol 95

    Unit 39: Distillation 97

    Unit 40: Beer and Ale 99

    Unit 41: Post-harvest System 101
     

    Các file đính kèm:

Đang tải...