Tài liệu Hotel & Restaurant Operations Management( Tài liệu tiếng Anh)

Thảo luận trong 'Kế Toán - Kiểm Toán' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    167
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    Contens

    Chapter 1 -The Hotel Industry: Overview and Professional Career Opportunities
    Chapter 2 -The Hotel General Manager
    Chapter 3 -Management, Supervision and Service Skills for the G.M.
    Chapter 4 – Human Resources
    Chapter 5 -Accounting
    Chapter 6 -Revenue Management
    Chapter 7 -Sales and Marketing
    Chapter 8 – The Front Office
    Chapter 9 -Housekeeping
    Chapter 10 -Food and Beverage
    Chapter 11 -[B]Facility Engineering and Maintenance
    [B]Chapter 12 -[B]Safety and Property Security
    [B]Chapter 13 -[B]Franchise Agreements and Management Contracts
    [B]Chapter 14 -[B]Purchasing a Hotel
    [B]Chapter 15 – Managing in the Global Hotel Industry
    [B][FONT=Verdana][FONT=arial]Hotel Management and Operations Summary
    [/FONT][/FONT][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font][/B][FONT=Verdana][FONT=arial][/font][/font]
    [FONT=arial][/font]
     

    Các file đính kèm:

Đang tải...