Chuyên Đề Handbook of enology volume 1 The microbiology of wine and vinifications

Thảo luận trong 'Sinh Học' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    167
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    Handbook of Enology Volume 1

    The Microbiology of Wine and Vinifications 2nd Edition

    Pascal Rib´ereau-Gayon

    Denis Dubourdieu

    Bernard Don`eche

    Aline Lonvaud

    Faculty of Enology

    Victor Segalen University of Bordeaux II, Talence, France

    Original translation by

    Jeffrey M. Branco, Jr.

    Winemaker

    M.S., Faculty of Enology, University of Bordeaux II

    Revision translated by

    Christine Rychlewski

    Aquitaine Traduction, Bordeaux, France
     

    Các file đính kèm: