Chuyên Đề Food Toxicology - Nonnutrient Antitoxicants in Foods

Thảo luận trong 'Sinh Học' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    167
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    CONTENTS
    Introduction
    Antitoxicants and Chemical Carcinogenesis
    Antitoxicants as Sequestrants and Diluents
    Antitoxicants Alter Toxicant Biotransformation and Suppress
    the Initiation Phase of Carcinogenesis
    Antitoxicant Inducers of Biotransformation Enzymes
    Antitoxicant Inhibitors of Toxicant Biotransformation
    Antitoxicants Against the Promotion Phase of Carcinogenesis
    Antitoxicants as Antioxidants
    Antitoxicants as Eicosanoid Suppressors
    Antitoxicants as Hormone Antagonists
    Antitoxicants and Post-Translational Modification of
    Toxicant-Stimulated Proteins
    Conclusions
    Acknowledgment
    References
     

    Các file đính kèm:

    • 3-.pdf
      Kích thước:
      426 KB
      Xem:
      0
Đang tải...