Chuyên Đề Food Toxicology - Natural Toxins and Chemopreventives in Plants

Thảo luận trong 'Sinh Học' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    167
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    CONTENTS
    Introduction
    Natural Plant Toxins in Foods
    Canavanine
    Cyanogenic Glycosides
    Allyl Isothiocyanates
    Hydrazines and Other Toxins in Edible Mushrooms
    Toxic Substances in Spices and Flavoring Agents
    Pyrrolizidine Alkaloids
    Substances in Bracken Fern
    Acetylcholinesterase Inhibitors in Potatoes
    Tannins
    Caffeic Acid and Chlorogenic Acid
    Coumarin and Psoralen
    Miscellaneous Flavonoids: Quercetin, Ellagic Acid, Kaempferol,
    and Rutin
    Natural Chemopreventives in Plants
    Introduction
    Isothiocyanates
    Indole 3-Carbinol
    Polyphenols
    Miscellaneous Chemopreventives
    Conclusions
    Acknowledgments
    References
     

    Các file đính kèm:

    • 6-.pdf
      Kích thước:
      667 KB
      Xem:
      0
Đang tải...