Tài liệu đây là tài liệu về các ứng dụng mới trong công nghệ sản xuất bia(tiếng Anh)Brewing-New_technology

Thảo luận trong 'Địa Chất' bắt đầu bởi Thúy Viết Bài, 5/12/13.

  1. Thúy Viết Bài

    Thành viên vàng

    Bài viết:
    198,891
    Được thích:
    172
    Điểm thành tích:
    0
    Xu:
    0Xu
    đây là tài liệu rất hữu ích cho những người cần làm đồ án về bia và nước giải khátContributor contact details . xi

    1 New brewing technologies: setting the scene 1

    C. W. Ba mforth, University of California, USA

    1.1 Introduction 1

    1.2 The materials used in brewing . 3

    1.3 Brewing issues . 8

    1.4 Sources of further information . 9

    2 Providing cereals for brewing . 10

    S. E. Heisel, American Malting Barley Association, USA

    2.1 Introduction 10

    2.2 Quality evaluations 11

    2.3 Commercialization of new malting varieties . 20

    2.4 Future trends . 23

    2.5 References . 25

    3 Developments in the supply of adjunct materials for brewing .30

    D. L. Goode, Kerry Bio-Science, The Netherlands and E. K. Arendt,

    University College Cork, Ireland

    3.1 Introduction 30

    3.2 Why use adjuncts? . 30

    3.3 The range of traditional adjuncts . 32

    3.4 Potential new adjunct sources . . 43

    3.5 New developments to improve adjunct functionality . 44

    3.6 New beverages based on high adjunct levels . 50
     

    Các file đính kèm:

Đang tải...